На Житомирщині розслідують побиття солдата офіцером у навчальному центрі (відео)
скріншот із відео

У мережі вибухнув скандал через відео з 190 навчального центру на Житомирщині, на якому видно, як невідомий чоловік б'є солдата на очах в інших людей.

Із запису неможливо зрозуміти, що стало причиною конфлікту. У мережі почали писати, що на записі зображений лейтенант Віктор Вітусевич. Згодом в мережі почало ширитись відео, де він нібито перепрошує та пояснює причину свого вчинку.

«Я, молодший лейтенант Вітусевич Віктор Анатолійович буду з вами чесним — я був не правий і готовий понести покарання, на яке я заслуговую. Та хочу сказати, що алкоголь в армії – це недопустимо, це смерть на фронті, ризик для життя всьому підрозділу, де б він не був — на навчаннях чи в районі виконання бойових дій», — пояснив свої дії військовий, натякаючи, що побив солдата за вживання алкоголю.

У 190 навчальному центрі Житомирського району селища міського типу Гуйва на інцидент також відреагували. Там заявили, що вже розпочато службове розслідування, до якого залучені Служба Військового правопорядку, контррозвідка, Державне бюро розслідувань та інші структури. Фігурантів відсторонили від виконання службових обов'язків до кінця розслідування.

У якому стані перебуває побитий солдат та де він зараз, у навчальному центрі не повідомили.

Щодня Сhas News відбирає для вас найважливіші новини. Приєднуйтесь до нас у Facebook та Telegram, щоб нічого не пропустити.