«Нахаби з подвійними стандартами». Велогонщицю не взяли в чоловічу команду через зйомки в Playboy (фото)
Tara Gins

Колишній велогонщиці Тарі Гінс із Бельгії відмовили в роботі в чоловічій команді з велоперегонів. Як причину роботодавець назвав те, що раніше дівчина знімалася у еротичних фотосесіях.

Як повідомляє Cyclingnews, 30-річна Гінс мала усну домовленість про те, що стане спортивним директором команди. Проте попередню угоду розірвали через її кар'єру в модельному бізнесі.

Раніше Гінс знімалася оголеною для популярного журналу Playboy, а також для корпоративного календаря однієї з бельгійських компаній.

Tara Gins (Instagram)

Бельгійка не стала називати команду, яка відкликала усну угоду, але про ситуацію розповіла ЗМІ. Гінс при цьому підкреслила, що їй прямо сказали, що її не беруть в команду через фото.

«У мене була усна угода про початок роботи в команді як спортивного директора в цьому році. Це чоловіча команда, в якій я працювала б як з молодими спортсменами, так і з елітою. Я дійсно чекала цього, оскільки це той напрямок, в якому мені хочеться рухатися» — розповіла велогонщиця.

Але хтось створив проблему через її оголені знімки. Нині Гінс не жалкує, що роботу скасували, і каже: «напевно, це на краще. Я не хочу працювати з людьми, які не бачать моїх здібностей, і просто поводяться, як стадо».

Tara Gins (Instagram)

Джинс заявила, що керівник команди розпочав розмову з того, що хтось із гонщиків натрапив на її оголені фотографії й надіслав знімки в груповому чаті іншим співробітникам. Гінс не була в цьому чаті. Наступного дня Гінс відмовили в роботі. Керівник побоювався, що ці фото покажуть спонсору команди.

«Ці фотографії нікому не шкодять. Але, мабуть, зараз це занадто неприйнятно для того, щоб працювати з гонщиками. Мабуть, фото важливіше навичок або досвіду», — підкреслила Гінс.

«У мене відбирають можливості, вибачте за вираз, нахаби з подвійними стандартами. Мабуть, якщо ви чоловік, то вам дозволено в цьому світі трохи більше», — додала Гінс і згадала про випадки домагання під час кар'єри.

Tara Gins (Instagram)

«За всі роки, які я змагалася, я вже пережив стільки негативних речей із керівниками команд. Одного разу після тренування до мене в душ пробрався механік. Одного разу мене поцілував хтось із персоналу, і мені довелося відштовхнути цю людину від себе».

Вона багато разів чула недоречні коментарі на свою адресу про те, як вона виглядає. Ексвелогонщиця додає, що вся ситуація є величезним подвійним стандартом, враховуючи неадекватну поведінку, яку вона спостерігала від чоловіків-гонщиків, включаючи обмін фотографіями дівчат, які «не знають, що їх сфотографували».

Вона вважає випадок особливо прикрим, оскільки «існує так багато жінок, які хочуть зайняти певну посаду у велогонках, і вони мають можливості це зробити, але не просуваються через такі ідіотські речі».

Гінс виступала на професійному рівні з 2016 по 2020 роки за команди Lares – Waowdeals та Health Mate – Cyclelive.

Після професійної їзди дівчина часто публікує «грайливі» знімки для своїх 28 000 підписників в Instagram.

Поліцейських переплутали зі стриптизерами. У Аргентині громадяни влаштували секс-вечірку у розпал карантину