Найбільший туроператор ЄС заборонив турецьким готелям заселяти росіян

Турецький представник найбільшого європейського туроператора TUI — TUI Tantur відправив у готелі Туреччини лист з вимогою скасувати бронювання номерів для російських туристів.

Про це пише сайт ЦТС із посиланням на турецьке видання Turizmgazetesi.

Турецька філія TUI Tantur пояснила це прохання вимогою, що надійшла від туроператорів із країн Балтії, які мають із компанією договори.

У ній прибалтійські туроператори вимагали, щоб у готелях, куди заселятимуться їхні клієнти, не повинно бути туристів з росії.

Тож бронювання відпочинку для росіян має бути скасоване, а туристи з росії, які вже відпочивають у Туреччині, — виселені.

У листі, надісланому готелям, зазначено, що така рекомендація діє до 31 травня. Дані нове правило планується оновлювати 20 числа щомісяця. Лист підписав фінансовий менеджер Tantur Travel AS Джезмі Озкан.

Також повідомляється, що російський підрозділ компанії TUI Tantur у Туреччині закрився, а його співробітників звільнено.

Щодня Сhas News відбирає для вас найважливіші новини. Приєднуйтесь до нас у Facebook та Telegram, щоб нічого не пропустити.

Росіяни стали менше цікавитися турами до Єгипту та Туреччини