«Намагався зґвалтувати власну доньку». Сhas News дізнався нові деталі жахливої сімейної трагедії на столичній Оболоні
Pixabay

Жахлива трагедія сталася в ніч на понеділок, 9 листопада, в Києві. Зараз Сhas News стали відомі нові деталі, які можуть прояснити обставини надзвичайної події.

Як повідомили ЗМІ, у квартирі на Оболоні, на вул. Приозерній, під час сімейного інциденту 15-річний син наніс своєму 59-річному батькові 30 ударів ножем, від яких той помер.

Сім’я складалась з батька, матері та двох дітей, пише Obozrevalel. І син, і батько — громадяни Азербайджану, в Україні перебували на законних підставах. Батько у Києві був власником квіткового бізнесу. На Оболоні сім’я орендувала квартиру.

За версією, яку поширили в ЗМІ, глава сім'ї нібито почав погрожувати дружині та доньці зброєю. Син не витримав і кинувся на батька. Підліток схопив кухонний ніж і завдав кривднику понад 30 ударів у шию. А коли усвідомив, що батько мертвий, сам зателефонував у поліцію і повідомив про подію.

Глава родини отримав понад 30 ударів ножем/ Фото Obozrevatel

Втім, як стало відомо Сhas News від джерел, наближених до родини, донька вбитого Гульнара розповіла, що батько закрив її в кімнаті та намагався зґвалтувати. Дівчина, яка є студенткою другого курсу, запевняє, що її батько так поводився не вперше. Раніше він нібито намагався зґвалтувати її однокласницю, що приходила у гості, а до того — власну племінницю.

Саме тому хлопець на ім’я Алік, коли побачив, що робить батько, схопив ніж та в стані афекту наніс йому три десятки ударів.

Джерело додає, що сусіди неодноразово скаржилися на загиблого. За їхніми словами, він був буйною, неврівноваженою людиною — неодноразово погрожував сусідам пістолетом, а з квартири часто доносилися крики та шум.

Поліція затримала 15-річного школяра та проводить розслідування. Деталі та свої версії розвитку подій поки що не розголошує.

«Мені бог сказав». Житель Кривого Рогу напав з ножем на перехожих: є загиблі та поранені (фото, відео)