Нардеп Артем Дмитрук влаштував бійку в Одеській міськраді: подробиці (відео)
Скріншот

У вівторок, 25 січня, у будівлі міської ради Одеси сталася бійка за участю Артема Дмитрука, народного депутата. Там проходило засідання нової комісії з питань розвитку простору, землеустрою та регулювання земельних правовідносин.

Про це у Facebook повідомила Ірина Венедіктова, генпрокурор України.

 

Якщо ви подивитесь цей відеоролик, може скластися враження, що це уривок із якогось фільму про гангстерів, а актор...

Posted by Irina Venediktova on Tuesday, January 25, 2022

Місцеве видання «Думська» пише, що нардеп намагався потрапити на засідання, на якому розглядалося питання відведення шести га землі на Гагарінському плато під санаторієм «Аркадія», що належить Держприкордонслужбі.

У поліції Одеси повідомили, що сутичка у Одеській міськраді сталася після того, як муніципальна варта не впустила Дмитрука, його помічників та прибічників до зали засідання.

В результаті постраждало троє охоронців. Відкрито кримінальне провадження.

На місці працюють поліцейські, які опитують свідків та учасників конфлікту та проводять першочергові слідчі дії. Подію кваліфіковано як хуліганство. 

Що відомо про Артема Дмитрука

Український підприємець, громадський діяч і політик. Призер чемпіонату Світу з пауерліфтингу. Багаторазовий чемпіон України. У Верховну Раду пройшов у списках «Слуги народу». У листопаді 2021 його виключили з фракції.

Відомий своїми неоднозначними заявами та скандальними вчинками.

Після затвердження прем'єр-міністра та уряду України у 2019 році Дмитрук не зміг назвати навіть прізвища прем'єр-міністра, за якого проголосував. 

Через кілька місяців вчинив бійку з Сергієм Власенком, депутатом від «Батьківщини».

Також Дмитрук брав участь у пропагандистському фільмі проросійського блогера Анатолія Шарія про події 2 травня 2014 року в Одесі.

16 червня 2021 охорона Дмитрука побила кількох людей, які прийшли до нього на прийом громадян у зв'язку з довгобудом в Одесі.

Відомий також своїми антивакцинаторськими поглядами — виступав проти обов'язкової вакцинації і розповсюджував фейки про коронавірус.

Раніше Chas News повідомляв, що «Слуга народу» у 2022 році проведе «чистку» серед місцевих депутатів.

Щодня Сhas News відбирає для вас найважливіші новини та публікує дивовижні історії. Приєднуйтесь до нас у Facebook та Telegram, щоб нічого не пропустити.

Гамселити щосили. Як у парламенті доводять свою правоту