Нардеп Безугла вимагає від СБУ вжити заходів щодо Бутусова, який «підігрує росії», журналіст відповів

Мар'яна Безугла, нардеп від «Слуги народу» розкритикувала СБУ і закликала відомство «щось зробити» щодо журналіста Юрія Бутусова.

Про це вона написала на своїй сторінці у Facebook.

За її словами, журналіст та головний редактор видання «Цензор.НЕТ» Юрій Бутусов «безнаказанно викладає тонни інформації» щодо українських військових, позицій ЗСУ та оперативної ситуації.

Вона вважає, що такі дії Бутусова «розхитують, дезорієнтують та підіграють Росії».

У зв’язку з цим вона звернулась до СБУ з закликом «щось зробити щодо Юрія Бутусова».

Безугла наголосила, що якщо СБУ нічого не зробить — то немає сенсу у «поступовій реформі» відомства.

«Тільки перезапуск цієї гнилої структури. Повний перезапуск з частиною притомних патріотичних спеціалістів, які страждають в системі», — написала нардепка.

Вона також звернулась до голови СБУ Івана Баканова зауваживши, що ця ситуація для нього — ганьба.

Коментуючи заяву Безуглої Бутусов заявив, що три дні тому він розкритикував законопроєкт депутата комітету з оборони Мар'яни Безуглої, в якому вона вимагала надати право командирам розстрілювати військовослужбовців ЗСУ за невиконання наказів.

Журналіст нагадав, що Безугла є співавтором законопроєкту про СБУ, членом комітету по обороні, який контролює СБУ, і таким чином, вона використовує службове становище щоб вимагати від СБУ дій проти нього.

Щодня Сhas News відбирає для вас найважливіші новини. Приєднуйтесь до нас у Facebook та Telegram, щоб нічого не пропустити.

Держбюро розслідувань порушило справу проти Юрія Бутусова