Нардеп від «Слуги народу» Юрій Арістов відпочивав на Мальдівах — Слідство.Інфо

Народний депутат від «Слуги народу» Юрій Арістов у середині липня, імовірно, перебував у 5-зірковому готелі Waldorf Astoria Maldives на Мальдівах. Про це йдеться у розслідуванні проєкту Слідство.Інфо.

На скандал вже відреагував голова франції «Слуга народу» Давид Арахамія. Він заявив, що ініціював питання негайного призупинення членства Арістова у фракції. Також Арахамія пообіцяв у разі підтвердження відпочинку на Мальдивах вимагати негайного виключення депутата з комітету та складання ним мандату.

Поїздка Юрія Арістова на Мальдиви: про що йдеться у розслідуванні Слідство.Інфо

48-річний Арістов обіймає посаду заступника голови Комітету Верховної Ради з питань національної безпеки, оборони та розвідки.

Журналісти стверджують, що про перебування нардепа на Мальдівах їм повідомили джерела. Після цього вони зателефонували за номером мальдівського готелю. Працівники курорту нібито підтвердили, що Арістов справді був їхнім гостем, але уже виселився.

Waldorf Astoria Maldives — це 5-зірковий курорт, розташований «серед білих пісків та кришталево блакитних вод» на найбільшому острові Мальдів. Віннараховує 119 вілл для «унікального та незабутнього відпочинку». 

Вартість проживання на двох за одну ніч у віллі коливається від 100 тис. грн до 323 тис. грн. Також у готелі є позиція за понад мільйон гривень за одну ніч — з трьома спальними кімнатами, басейнами та доступом до пляжу. У якій саме віллі міг перебувати Арістов — невідомо. 

Waldorf Astoria Maldives

Курорт Waldorf Astoria Maldives вілла фото

Курорт Waldorf Astoria Maldives

Автори розслідування пишуть, що намагалися зв'язатися з нардепом, але він не взяв слухавку. Натомість його помічниця пообіцяла відповісти на запитання пізніше, але потім перестала відповідати.

Водночас дружина нардепа Марина Арістова повідомила, що її чоловік був у Вільнюсі і додала, що «у неї своє особисте життя, а у чоловіка — своє».

При цьому 7 липня на своїй сторінці у Facebook Юрій Арістов дійсно публікував знімки з Вільнюса. Він повідомляв, що в оборонному комітеті Сейму обговорив постачання установок Nasams, які Литва придбала для української армії.

Юрій Арістов

Щодня Сhas News відбирає для вас найважливіші новини. Приєднуйтесь до нас у Facebook та Telegram, щоб нічого не пропустити.

Євген Мураєв став офіційно підозрюваним у держзраді — СБУ