Навальний закликав росіян щоденно виходити на протести, щоб зупинити війну

Російський опозиціонер Олексій Навальний закликав росіян «боротись проти війни» і збиратися на мітинги.

Про це він написав у Facebook.

«Ми — Росія — хочемо бути нацією світу. На жаль, мало хто назве нас такими зараз. Але давайте хоч би не станемо нацією зляканих мовчунів. Трусів, які вдають, що не помічають агресивної війни, розв'язаної нашим явно божевільним царьком проти України», — йдеться у зверненні Навального.

Він обурений тим, що у 21 столітті бачить «новини про людей, що горять у танках та розбомблених будинках», а Путін загрожує розпочати ядерну війну.

«Я закликаю всіх виходити на вулиці та боротися за мир. Путін — це не Росія. І якщо є щось у Росії зараз, чим можна пишатися найбільше, то це ті 6835 осіб, які були затримані, бо — без жодного заклику — вийшли на вулиці з плакатами «ні війні», — зазначає Навальний.

Опозиціонер закликав росіян та білорусів щоденно виходити головну площу міст кожен будній день о 19:00 та о 14:00 у вихідні та свята.

«Кожного заарештованого мають змінити двоє. Якщо – для припинення війни – ми повинні забити собою в'язниці та автозаки, ми заб'ємо собою в'язниці та автозаки. Все має ціну, і зараз, навесні 2022 року, цю ціну маємо платити ми. Більше нема кому. Давайте не «бути проти війни». Давайте боротись проти війни», — резюмував Навальний.

Щодня Сhas News відбирає для вас найважливіші новини та публікує дивовижні історії. Приєднуйтесь до нас у Facebook та Telegram, щоб нічого не пропустити.

«Якщо контрнаступ відбудеться, це може дуже багато змінити»