«Навіть під загрозою тюрми»: мешканці «Л/ДНР» закликають своїх «співвітчизників» не йти на війну проти України

Мешканці так званих «Л/ДНР» закликають не долучатися до армії рф, щоб воювати з Україною.

Відео з заявою одного з місцевих бойовиків оприлюднила пресслужба СБУ.

За його словами, його примусили приєднатися до російської армії 24 лютого і відправили на війну без жодної підготовки.

Пізніше він потрапив у полон, бо російські командири кинули підлеглих при першій же небезпеці.

«Людські втрати, зруйновані будинки, міста — не варті його (путіна — Прим. ред.) амбіцій. Якби зараз переді мною став вибір: брати до рук зброю чи сісти у в'язницю — я вибрав би сісти у в'язницю», — сказав чоловік.

 
Мешканці так званих «Л/ДНР» закликають своїх земляків не долучатися до російської армії навіть під загрозою тюрми

Мешканці так званих «Л/ДНР» закликають своїх земляків не долучатися до російської армії навіть під загрозою тюрми Про це говорять якраз ті «ополченці» з Донбасу, яким свого часу не вистачило сміливості відмовити окупантам. «Человеческие потери, разрушенные дома, города – не стоят его (прим. путіна) амбиций. Если бы сейчас передо мной стал выбор: брать в руки оружие или сесть в тюрьму – я бы выбрал сесть в тюрьму», – говорить бойовик так званої «ДНР», якому пощастило не загинути, а потрапити в український полон. За словами цього «воїна», його насильно мобілізували 24 лютого – у день повномасштабного вторгнення рф в Україну. А потім без жодної підготовки кинули у бій. Так він і потрапив в полон, бо російські командири «киданули» своїх підлеглих при першій же небезпеці. Ось такий він – «руZZкій мір»… Нечисть, яку ми обов’язково виженемо з власної землі! #СБУ #ЗупинимоОкупантів #stoprussia

Posted by Служба безпеки України on Tuesday, May 3, 2022

Раніше Chas News повідомляв, що окупанти вивозять трупи своїх солдатів вночі невеликими партіями, щоб маскувати втрати. Про це свідчать нові телефонні розмови загарбників.

Щодня Сhas News відбирає для вас найважливіші новини. Приєднуйтесь до нас у Facebook та Telegram, щоб нічого не пропустити.

СБУ затримала колишню помічницю Захарченка та росіян, які хотіли захопити Південноукраїнську АЕС