Не для всіх гаджетів. Apple випустила оновлення операційних систем iOS 15 для iPhone, iPad і Apple Watch
Pixabay

Apple випустила оновлення операційних систем для iPhone, iPad і Apple Watch — iOS 15, iPadOS 15 і watchOS 8. Нова версія мобільної програмної платформи найближчим часом стане доступна власникам всіх сумісних смартфонів компанії, починаючи з випущеного в 2015 році iPhone 6S.

Про це повідомила прес-служба компанії.

Серед основних змін в iOS 15 — нова функція розпізнавання тексту на фото Live Text, редизайн сповіщень (набір режимів концентрації Фокус) та браузера Safari, а також оновлення застосунків (FaceTime, «Карти», «Погода», «Фото», «Гаманець», «Камера» та «Повідомлення»).

Щодо оновленої ОС для iPad — iPadOS 15 — в ній з’явилися бібліотека додатків, нові віджети, більше способів фіксувати думки за допомогою Quick Note, та можливість використовувати FaceTime для дзвінків на пристрої з Android і Windows.

Нова версія прошивки для розумних годинників Apple — watchOS 8 — має кілька нових функцій. Серед них зокрема більше видів тренувань у програмі Фітнес, оновлений додаток Mindfulness, оновлення для їзди на велосипеді, новий циферблат з підтримкою портретних знімків, зроблених на iPhone, покращений додаток погоди, набір тексту та розширені можливості домашньої автоматизації.

14 вересня Apple провела презентацію нових продуктів. Крім нових смартфонів iPhone 13 компанія показала два планшета iPad і «розумні» годинник Apple Watch сьомої серії.

Який iPhone купити у 2021 році?