«Не вийшов з машини — прострелили коліно». Український командир закликав посилити мобілізацію (відео)

Командир 118 бригади ТрО Анатолій Стуженко вважає, що мобілізація має бути жорсткою. На його думку, потрібно прострілювати коліно тим, хто не виходить з автомобіля для мобілізації.

Таку скандальну заяву український командир зробив в інтерв’ю порталу 18000.

«Де не зайдеш ( у соцмережі — Прим. ред.), всі радять, як уникнути, як відповідати, коли зупиняють машину. Ми дограємося в демократію до такого стану, що військових скоро ногами штовхатимуть. Має бути так: не вийшов з машини — прострелили коліно. Тільки так, інакше ми не переможемо. Жорстка мобілізація», — заявив Стуженко.

Військовий також запропонував чоловікам, які не хочуть воювати, одягти спідниці та хоч якось допомагати армії.

«Не можеш ти — приходиш і відверто кажеш: я краще одягну спідницю. Я буду ходити в спідниці, але я буду шити для військових, ще щось робити. Я чоловік, але я буду ходити в спідниці», — говорить Анатолій Стуженко.

За його словами, якщо сьогодні не посилити мобілізацію, то Україна може програти, а росія все одно використає ухилятнів як «гарматне м'ясо» розширюючи військову агресію.

Анатолій Стуженко: що про нього відомо

Анатолій Стуженко — полковник ЗСУ, який з 2018 року очолює черкаську 118 бригаду Тероборони.

За час повномасштабного вторгнення бійці цього підрозділу вели бойові дії під Попасною, потім тривали час втримували позиції на іншій ділянці фронту на Луганщині.

Щодня Сhas News відбирає для вас найважливіші новини. Приєднуйтесь до нас у Facebook та Telegram, щоб нічого не пропустити.

Володимир Зеленський назвав точну кількість українських військових