«Ні бл**ь, це я забув...». Гендиректор «Укрпошти» потрапив у комунікаційний скандал: деталі історії

Генеральний директор «Укрпошти» Ігор Смілянський потрапив у скандал через спробу допомогти користувачу соцмережі X (Twitter), у якого виникли проблеми з доставкою посилки.

Спілкування з клієнтом у нього не склалось, а у користувачів з’явилися питання до манери спілкування СЕО «Укрпошти».

Історія почалося з відправлення користувача «пан Голуб на війні» (@crazygolub), який наприкінці липня поцікавився в «Укрпошти», чи підійшов їм розмір футболки, яку він очікує вже три місяці. В коментарі до допису користувача з'явилась відповідь гендиректора Ігора Смілянського, який спробував вирішити проблему за допомогою підтримки «Укрпошти».

Однак, запропонована гендиректором схема виявилася м'яко кажучи неефективною.

Після недовгих розглядів Ігор Смілянський заявив, що футболку було оформлено, як звичайний лист за дешевим тарифом. Також Смілянський порівняв таку доставку футболки зі звичайним листом із маркою, і додав, що його не можна відстежити.

Користувач з ніком bookazoid_ перепитав, чи означає це, що «Укрпошта» не несе відповідальності за доставлення «простого листа з маркою».

«Ніт бл.ть, якщо я скажу що я тобі відправив листа і ти його не отримав це Укрпошта проїб. чи я поклав його в сумку та забув відправити?», — відреагував Ігор Смілянський.

Саме така відповідь спровокувала бурхливу реакцію у користувачів X (Twitter), які почали ставити запитання, наскільки прийнятна така комунікація від CEO «Укрпошти».

Згодом він додав, що прості листи не можуть мати статус «прийнято», бо немає підтвердження, що відправник дійсно опустив лист у поштову скриньку. За його словами, в цьому і полягає різниця у відправленні з трекінгом.

Проте і таке пояснення Смілянського не задовольнило користувачів.

А деякі дотепні користувачі навіть почали ширити у мережі меми на цю тему.

Щодня Сhas News відбирає для вас найважливіші новини. Приєднуйтесь до нас у Facebook та Telegram, щоб нічого не пропустити.

Соцмережі вибухнули мемами через фото Залужного і Зеленського, в яке «вліз» Данілов (фото)