НЛО у зоні бойових дій: ЗСУ випадково зафільмували дивний літаючий об'єкт — ЗМІ (відео)

У зоні бойових дій воїни 406-ї окремої артилерійської бригади зафіксували нерозпізнаний літальний об'єкт. Українські захисники зазняли цей об'єкт на дрон Mavic 3T. 

Відео, опубліковане ексклюзивно для британського видання DailyMail, показує дископодібний об'єкт, абсолютно безшумний, що плавно плаває у повітрі.

На записі чути дискусію між українськими військовими, здивованими тим, що об'єкт не рухається. Британське видання пише, що об'єкт може мати великі розміри та перебувати на висоті понад 48 км.

Кадри зняті за допомогою безпілотних квадрокоптерів «теплового бачення», які використовують ЗСУ для контролю над територією у зоні бойових дій. Теплові дані показують, що літальний об'єкт мав температуру вищу, ніж навколишнє середовище.

DailyMail зазначає, що таємничий об’єкт у повітрі, який помітили військові, має разючу схожість із «Багдадським фантомом — тонким циліндричним об’єктом, поміченим над Іраком у травні 2022 року. Проте наразі точного пояснення, шо це за явища, немає.

Щодня Сhas News відбирає для вас найважливіші новини. Приєднуйтесь до нас у Facebook та Telegram, щоб нічого не пропустити.

Яскравий спалах над Києвом: мережа вибухнула мемами про НЛО (фото)