Нова зірка соцмереж. Як кіт Сирський став популярним та «засвітився» в «Дії» (фото)
Х / sinicynr

Популярність пса Патрона не стихає, а тим часом в українців вже з'явився новий улюбленець, який збирає захоплені відгуки соцмереж і стає героєм сотень мемів.

Кіт на ім'я Сирський тільки нещодавно з'явився в інтернет-просторі, а вже прикував до себе немало уваги. Він став відомим завдяки колишньому волонтеру та чинному військовослужбовцю Роману Синіцину. 

«Впіймали нового кота. Тому що старі (Сталктіт і триколірна кішка), як ви пам'ятаєте, втекли. Тепер мишам п*зда (ймовірно)», — написав Синіцин 5 листопада у соцмережі Х. З цього моменту й почався шлях Сирського до слави.

Згодом військовий став публікувати все більше світлин котика у мережі, чим привабив кілька тисяч нових підписників. Ім'я Сирський мишолову дали, оскільки він любить домашній сир і сулугуні.

кіт Сирський

кіт Сирський

кіт Сирський

Популярність кота врешті сягнула й державних органів. Його фото з'явилося у соцмережах проєкту «Дія», як ілюстрація для майбутнього реєстру домашніх тварин.

На популярність свого улюбленця відреагував Синіцин. 

«Чисто твітерська історія про кота, якого ми зловили в одному прифронтовому селі, шоб стримував навалу мишей. Потім назвали Сирським, бо він … еммм любить сир (сулугуні і творожок). Так от, історія трохи вийшла з-під контролю… Командування Сухопутних військ ЗС України, на бійця уже є паспорт в «Дії», правда, він від ранку десь в СЗЧ, але з-під землі дістанем, раз так понеслось!», — написав Роман у Facebook.

Не дивно, що Сирський одразу став улюбленим героєм мемів. Їх десятками розповсюджують українці в соцмреежах.

 

Щодня Сhas News відбирає для вас найважливіші новини. Приєднуйтесь до нас у Facebook та Telegram, щоб нічого не пропустити.

Пес-розвідник на ім'я Шторм отримав нагороду Кінологічної спілки України (фото)