Нові теми та реакції. Facebook Messenger оновив дизайн (фото)
Пресслужба Facebook

Американська компанія Facebook оновила логотип Messenger та додала нові функції. Тепер користувачі соцмережі зможуть зможуть обрати теми для чатів. Також у Messenger з’явилися нові реакції, а логотип загалом нагадує лого Instagram.

Про це повідомляє пресслужба Facebook.

Дизайнери змінили й колір логотипа. Вони замість синього використали синьо-рожевий градієнт, який нагадує лого Instagram.

«Наш новий логотип відображає перехід до майбутнього обміну повідомленнями. Він є більш динамічним й інтегрованим способом залишатися на зв’язку з близькими людьми», — каже віцепрезидент напрямку Messenger Стен Чудновський.

Новий логотип Messenger загалом нагадує лого Instagram / Пресслужба Facebook

Нові теми оформлення чатів мають ширші можливості індивідуальних налаштувань з урахуванням уподобань користувача. Водночас користувачі тепер зможуть реагувати на повідомлення за допомогою різних смайликів замість стандартного набору.

Незабаром у чаті з’являться й стікери для селфі. Вони дозволять додавати іконки до своїх зображень та режим зникнення, що видалятиме чати.

Довідка

У 2004 році почала працювати найбільша у світі соціальна мережа Facebook. Для логотипа розробники обрали синій та білий кольори. І це сталося не випадково. Засновник соцмережі Марк Цукерберг — дальтонік. Він не розрізняє червоний та зелений кольори. Синій же є найяскравішим із кольорів, які він здатен сприймати.

Дизайнери також називають синій «кольором спокою». Саме тому багато сайтів використовують його як колір фонових зображень.

Раніше ми писали, що розробник і засновник Facebook Марк Цукерберг розповів, яким смартфоном зараз користується. 

Маск став багатшим за Цукерберга. Новий рейтинг найзаможніших людей світу