Оборона Авдіївки: 3-тя ОШБр вже розбила дві бригади ворога

Третю окрему штурмову бригаду терміново передислоковали для посилення українських військ у районі Авдіївки. Цю інформацію підтвердила пресслужба підрозділу.

Зазначається, що на момент заведення бригади ситуація у місті була «надзвичайно критична». Окремі батальйони 3-ї ОШБр провели рейд у захоплені ворогом райони Авдіївки.

«Наші бійці демонструють безпрецедентний героїзм. Ми змушені воювати на 360 градусів проти нових, і нових бригад, які заводить противник», — заявив командир бригади Андрій Білецький.

Загалом сили противника на відрізку діяльності 3-ї ОШБр складають орієнтовно 7 бригад. Двом вже було завдано критичного ураження.

«Водночас обʼєктивна ситуація в Авдіївці залишається загрозливою і нестабільною. Ворог продовжує активну ротацію своїх військ, і перекидає до міста нові сили та засоби», — йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, напередодні у 110-й окремій механізованій бригаді, яка вже два роки тримає оборону Авдіївки, повідомили, що окремі її підрозділи почали відводити на ротацію. Натомість у місто зайшло підкріплення.

Орієнтовна лінія фронту біля Авдіївки станом на вечів 14 лютого / Deep State

Водночас аналітики Deep State зазначали, що станом на вечір 14 лютого ситуація у місті продовжувала погіршуватися. Ворог просунувся на півночі та півдні Авдіївки. Також постійно продовжують масовані удари керованими авіабомбами та ракетами.

Щодня Сhas News відбирає для вас найважливіші новини. Приєднуйтесь до нас у Facebook та Telegram, щоб нічого не пропустити.

Дрони ГУР успіншно атакували нафтобазу у Курській області (відео)