Обрив канатної дороги у Києві: рятувальники знайшли тіло 20-річного хлопця, який впав у Дніпро (фото)

Вранці 22 липня рятувальники знайшли тіло 20-річного хлопця, який напередодні впав у Дніпро через обрив канатної дороги через у Києві. Пошуково-рятувальні роботи тривали майже добу.

Про це повідомила поліція Києва та ДСНС.

Нагадаємо, вдень 21 липня у центрі Києва обірвалася канатна дорога через Дніпро, що розташована біля Пішохідного мосту на Труханів острів. На момент обриву тросу на атракціоні перебував чоловік, він впав у воду.

Водолази-рятувальники розпочали пошук о 13:56. Операція тривала близько семи годин. За цей час водолази обстежили 8 тис. м. кв дна, а також 12 тис. м. кв за допомогою ехолота. Із настанням сутінок пошукову операцію припинили. Сьогодні вранці її продовжили.

Поліція відкрила справу за двома статтями — порушення правил безпеки особою, яка зобовʼязана їх дотримувати, якщо це порушення створило загрозу загибелі людей — ч. 2. ст. 272 Кримінального кодексу України, та службова недбалість, що спричинила смерть людини — ч.3 ст. 367 КК України.

Щодня Сhas News відбирає для вас найважливіші новини. Приєднуйтесь до нас у Facebook та Telegram, щоб нічого не пропустити.

У Києві чоловік впав зі «скляного» мосту і загинув