Одесу обстріляли трьома ракетами: подробиці (оновлено)

У неділю, 8 травня, о 16:20 росія випустила з літаків з боку Чорного моря три ракети, які були спрямовані на Одесу. Одну збито ППО, дві інші влучили в житловий район, зруйнувавши зони відпочинку. На щастя, постраждалих немає.

Про це пише пресслужба ОК «Південь».

Пожежу, яка виниклу на місці влучання, площею 15 кв. м ліквідовано. Наразі триває розбір завалів на площі 300  кв. м, працює слідчо-оперативна група нацполіції з фіксації злочину проти України. 

Сергій Братчук, речник голови Одеської обласної військової адміністрації зазначив, що прогнози щодо високої ймовірності завдання ракетних ударів по місту та області підтверджується.

«Ворог намагається тиснути на нас своїми ракетами психологічно, закидуючи інформаційними фейками. Дякую нашим силам ППО за те, що вони ефективно працюють та знищують ворожі ракети», — прокоментував очільник області ворожі удари.

Оновлення від 21:18

Внаслідок ракетних ударів росіян по Одеській області поранено дівчину, пошкоджено цивільні об’єкти та об’єкти інфраструктури, шість населених пунктів лишилися без електропостачання. Про це у відеозверненні заявиви Максим Марченко, голова Одеської ОВА.

«Нашим підрозділам ППО вдалося збити 4 ракети. Але, на жаль, було попадання в житловий будинок, внаслідок чого було поранено молоду дівчину», — йдеться у повідомленні.

Щодня Сhas News відбирає для вас найважливіші новини. Приєднуйтесь до нас у Facebook та Telegram, щоб нічого не пропустити.

Окупанти знову обстріляли нафтопереробний завод у Лисичанську — Гайдай