Одноклубник Ярмоленка потрапив у скандал з відео, на якому він гамселить ногами кішку (відео)
Getty Images

Курт Зума, французький футболіст англійського клубу «Вест Хем», за який також виступає українець Андрій Ярмоленко, потрапив у скандал.

В соцмережах з’явилось відео, на якому Зума в себе вдома б’є кішку.

Про це пише The Sun.

Видання стверджує, що 27-річний футболіст обурився на домашню тварину через те, що вона розбила вазу та пошкодила світильник в будинку за 2 млн фунтів.

Вочевидь, Зума вирішив провчити кішку. А брат футболіста записав все це на відео, яке потім виклав в соцмережі з купою смайликів.

На ролику видно, що футболіст кидає кішку та лупить ногою. Потім він ганяється за нею на очах у дитини і б’є по морді вже рукою.

Користувачі соцмереж обурились такою поведінкою футболіста. А «Вест Хем» засудив вчинок свого футболіста.

За іронією, Курт Зума, батьки якого емігрували з Центральноафриканської республіки, є послом благодійної  організації Seed із захисту великих кішок.

Зума вже оприлюднив вибачення.

«Я хочу вибачитися за свої дії, про які я щиро шкодую. Моя поведінка не має виправдань. Хочу запевнити всіх, що наші дві кішки абсолютно здорові. Їх любить і шанує вся наша родина, і така поведінка була поодиноким випадком, який більше не повториться», — запевнив футболіст.

У поліції не мають наміру відкривати провадження щодо Зума. Натомість організації із захисту тварин вимагають притягнути спортсмена до відповідальності.

Постріл з лука, хворий Алі та полум’я у водоспаді. Церемонії з олімпійським вогнем, які справді запам’ятались (відео)