Окупанти двічі вдарили по Вугледару, зруйнувавши багатоповерхівку (фото)

Минулої доби російські окупанти завдали два авіаудари по Вугледару, де зруйнували багатоповерхівку, ще 20 домівок пошкоджено у Бахмуті. За добу в області четверо людей отримали поранення.

Про це у Telegram повідомив Павло Кириленко, голова Донецької ОВА.

«На Волноваському напрямку росіяни завдали 2 авіаудари по Вугледару — зруйновано 9-поверхівку. У громаді також пошкоджено приватний будинок в Богоявленці», — розповів він.

Крім того, за його словами, на Донецькому напрямку одна людина поранена в Очеретиному.

«Під вогнем Мар'їнка та околиці Курахового, поодинокі обстріли зафіксовано в Авдіївці», — додав очільник регіону.

Також, за даними Кириленка, на Горлівському напрямку відомо про 20 пошкоджених приватних будинків у Бахмуті та 15 — у Торецькій громаді. Під обстрілами також були околиці Соледарської та Часовоярської громад.

Кириленко зазначив, що за 22 квітня стало відомо про ще 4 людей, поранених росіянами: 3 — у Бахмуті та 1 — в Очеретиному.

Зазначимо, що наразі на Вугледарському напрямку ворог активних бойових дій не веде. У ЗСУ говорять, що російські загарбники можуть найближчим часом поновити штурмові дії на Вугледарському напрямку. Зараз окупанти використовують тут тактику випаленої землі, щоб українські військові не могли тримати оборону міста.

Щодня Сhas News відбирає для вас найважливіші новини. Приєднуйтесь до нас у Facebook та Telegram, щоб нічого не пропустити.

Українські військові, ймовірно, зайшли на лівий берег Херсонщини — ISW