Окупанти обстріляли Вовчанськ на Харківщині, є жертви та постраждалі (фото, відео)
ДСНС

Зранку 12 травня російські війська скинули авіабомби на місто Вовчанськ на Харківщині. Північніше від цього міста йдуть активні бої. Через обстріл під завалами будинку опилилася родина з чотирьох людей.

Про це повідомило Міністерство внутрішніх справ України.

Рятувальники змогли дістати з-під завалів двох чоловіків, а господар оселі вибрався самостійно ще до приїзду рятувальників. Жінка 1950 року народження загинула.

Голова Харківської ОВА Олег Синєгубов повідомив, що вночі через обстріл Вовчанська постраждав 38-річний чоловік. У місті через обстріл пошкоджені десятки приватних та багатоповерхових будинків.

За понад дві доби з Харківщини евакуювали понад 4 тис. жителів з населених пунктів, де є загроза для життя й здоровʼя цивільних.

За даними аналітичного проєкту DeepState, росіяни зайняли Плетенівку та рухаються у бік Вовчанська. Ситуація на Харківщині ускладнюється, росіяни вводять все більше сил, просуваються групами до населених пунктів і намагаються там закріплятися. Хоча головна мета — відвести увагу українських військ з інших ділянок фронту.

Щодня Сhas News відбирає для вас найважливіші новини. Приєднуйтесь до нас у Facebook та Telegram, щоб нічого не пропустити.

Сили оборони зупинили окупантів у «сірій зоні» на Харківщині — генерал Мельник