Окупанти потрапили в кільце на Харківщині, підмоги не чекають — ГУР (відео)
Генштаб ЗСУ

Головне управління розвідки оприлюднило чергову перехоплену розмову окупанта, який потрапив в оточення до ЗСУ у Харківській області.

«Х*й зна, ми походу зараз в оточенні ну ... а вийти не дають, ні**я, зрозумів?», — скаржиться ворожий військовий своєму товаришу. Той переконує його, що на Харківщину стягують підкріплення, але окупант поки не бачить цьому підтвердження.

Розповів росіянин і про спроби атакувати українські сили.

«Ми ж у перший день, на**й, подавляти правих поїхали, як дали нам п**ди, один танчик загорівся. Ну цей бій дали, коротше, вийшли з бою. Нам на підмогу прийшли, а їх, ї**ть, попалили там на**й», — розповідає окупант.

У результаті, за словами росіянина, його підрозділ покинули, а українські сили їх оточили. Також загарбник став свідком, як горить колона техніки, яка йшла окупантам на підмогу.

Нагадаємо, Сили оборони повернули під український контроль понад 700 кв км на Харківському на Південнобузькому напрямках.

Щодня Сhas News відбирає для вас найважливіші новини. Приєднуйтесь до нас у Facebook та Telegram, щоб нічого не пропустити.

Українські військові збили російський Су-25 на Харківщині (відео)