Окупанти пропонують розмінувати Маріуполь «природним шляхом», використавши полонених (відео)

СБУ перехопила телефонну розмову російських військових, у якій вони обговорюють способи розмінування окупованого Маріуполя.

Зокрема вони пропонують випустити на мінні поля полонених українців та називають це «разминированием естественным путем».

 
Окупанти розглядають спосіб «розмінувати» Маріуполь, випустивши полонених українців на мінні поля

Окупанти розглядають спосіб «розмінувати» Маріуполь, випустивши полонених українців на мінні поля Для цього навіть придумали новий термін: «разминирование естественным путем». СБУ стало відомо про ці жахливі наміри загарбників із перехоплених телефонних розмов. «Обсуждался, вроде бы, момент: в помощь вам или городу Мариуполю на разминирование естественным путем, либо на окопы хотят определить задержанных с Мелитополя», – говорить своєму колезі військовослужбовець фсб рф з позивним «Каспій». Запевняє, що це вже погоджено з місцевими колаборантами, які виконують роль окупаційної влади: «Тор» (співробітник фсб рф) мне сообщил, что от тебя шла инициатива… наше руководство продублировало коменданту области, все всё в курсе. Главное – механизм продумать». Механізм – тобто де утримувати і як годувати «робочу силу», щоб вона допомагала його кровожерливій «родине». Але ми можемо «допомогти» окупантам тільки одним: знищувати їх якомога більше і швидше. #СБУ #ЗупинимоОкупантів #stoprussia

Posted by Служба безпеки України on Thursday, June 9, 2022

«Обсуждался, вроде бы, момент: в помощь вам или городу Мариуполю на разминирование естественным путем, либо на окопы хотят определить задержанных с Мелитополя», — каже військовослужбовець ФСБ рф з позивним «Каспій».

Він додає, що про це домовилися із місцевими колаборантами, на що співрозмовник відповідає йому, що «робоча сила» не завадить. Однак, де утримувати українців, він поки не знає.

Наразі невідомо, скільки саме українських полонених має росія. Однак тільки з «Азовсталі» в руки росіянам потрапили понад 2,5 тис. військових.

Щодня Сhas News відбирає для вас найважливіші новини. Приєднуйтесь до нас у Facebook та Telegram, щоб нічого не пропустити.

СБУ затримала «медіамагната»-зрадника, який вихваляв російське вторгнення (відео)