Окупанти вдарили КАБом по Харківщині, є постраждалі (фото)

У четвер вранці 11 липня російські війська вдарили керованою авіабомбою по селу Глушківка на Харківщині. Під ворожим вогнем опинилося сільськогосподарське підприємство.

Про це повідомили очільник Харківської ОВА Олег Синєгубов та Державна служба з надзвичайних ситуацій.

Унаслідок ворожої атаки постраждали четверо чоловіків віком 43, 43, 44 та 63 роки. Один із них — у важкому стані. Трьох поранених ушпиталили, четвертий відмовився від шпиталізації.

У ДСНС також зазначили, що внаслідок атаки постраждала велика рогата худоба. На відкритому просторі зайнялася суха солома на площі 150 кв.м.

Ситуація в регіоні

За даними ОВА, упродовж минулої доби російські війська обстріляли низку міст та сіл у Харківській області.

У селі Слатине Дергачівської громади внаслідок ворожих атак загинула 60-річна жінка. У Козачій Лопані через російський обстріл зазнала руйнувань будівля селищної ради.

На Харківському напрямку російські окупанти тричі марно атакували оборонні рубежі українських підрозділів поблизу Вовчанська та Глибокого. На Куп'янському напрямку росіяни також намагалися три рази штурмувати позиції ЗСУ неподалік Берестового. Усі ворожі атаки вдалося відбити.

Щодня Сhas News відбирає для вас найважливіші новини. Приєднуйтесь до нас у Facebook та Telegram, щоб нічого не пропустити.

На Харківщині розширили зону евакуації сімей із дітьми: звідки вивезуть