Окупанти вдарили по залізниці на Харківщині: поранені залізничники, затримуються поїзди

Під час нічної атаки 20 липня російські війська атакували залізницю на Харківщині. Унаслідок цього працівники залізниці зазнали незначних поранень, а курсування поїздів змінилося. Також ушкоджено будівлі та рухомий склад самої залізниці. В місцях обстрілів тривають колійні роботи.

Про це повідомили в «Укрзалізниці».

Російський обстріл пошкодив контактну мережу на виїзді з Харкова, а тому поїзди сполученням Київ — Харків 63 та 719 вирушили із запізненням, оскільки очікували на усунення наслідків удару. Наразі рух поновили, і ці поїзди прямують до столиці. Також затримується поїзд «Інтерсіті» до Краматорська.

Пасажирів довезуть до місця призначення за допомогою пересадок. Крім того, частину пасажирів для швидкості та зручності відвезуть резервними мікроавтобусами.

«Низка поїздів прямує з затримками внаслідок пошкоджень інфраструктури, ми оновлюємо статус на порталі uz-vezemo.uz.gov.ua», — заявили в «Укрзалізниці».

Щодня Сhas News відбирає для вас найважливіші новини. Приєднуйтесь до нас у Facebook та Telegram, щоб нічого не пропустити.

В «Укрзалізниці» підтвердили смерть людини у потязі від спеки