Окупанти вночі обстріляли ракетами Харків, а вранці вдарили по Києву: фото наслідків

В ніч на 31 травня російські війська вдарили ракетами по Новобаварському району Харкова, поціливши у пʼятиповерхівку.

Про це повідомляють мер міста Ігор Терехов та голова обласної адміністрації Олег Синєгубов.

Попередньо, ворог бив ракетами С-300. Було два прильоти у щільну житлову забудову. Російські війська застосували тактику подвійного удару, коли на місці вже працювали медики, рятувальники та правоохоронці.

Станом на 8:40 31 травня загинули четверо людей та щонайменше 25 постраждали. Серед поранених діти, медик швидкої допомоги та поліцейська.

Терехов заявив, що під завалами можуть знаходитися ще четверо людей.

В ДСНС повідомили, що від вибухів постраждали житлові будинки, транспортні, приватні підприємства та обʼєкти торгівлі по різних адресах. Загалом було пʼять пожеж.

Щодо пʼятиповерхівки, то там повністю зруйновані конструкції з 3-го по 5-й поверхи одного з його підʼїздів. З напівзруйнованого будинку рятувальники дістали шістьох людей, з них одну дитину.

Також вранці у п'ятницю, 31 травня, росія вдарила ракетами по Києву, повідомляє Київська міська військова адміністрація. За попередніми даними, це були крилаті ракети. 

Уламки ракети впали на нежитлові будівлі у Голосіївському районі. Попередньо, жертв немає.

На місці влучання здійнялася пожежа, пошкоджено приватне домоволодіння СТО, автомийку, шість легкових авто та складське приміщення.

Щодня Сhas News відбирає для вас найважливіші новини. Приєднуйтесь до нас у Facebook та Telegram, щоб нічого не пропустити.

У Харкові завершили пошукові роботи після удару росіян по «Епіцентру»