Окупанти, які перебувають на тимчасово захоплених територіях Запорізької області, почали масово пиячити — розвідка

На тимчасово окупованих територіях Запорізької області намагаються заборонити продаж алкоголю російським солдатам. Все через те що російські загарбники масово пиячать.

Як це повідомляє ГУР.

Відомо, що пияцтво серед особового складу російської армії призводить до численних правопорушень та порушень дисципліни. Зокрема, загарбники залишають місця несення служби, перебувають на вогневих позиціях у нетверезому стані, порушують правила користування зброєю, а також влаштовують ДТП.

У ГУР зазначають, що «у ситуацію вимушені втрутитись керівництво комендатури військ росгвардії рф та так званою «військово-цивільною адміністрацією» Михайлівської громади на чолі з місцевим колаборантом Іваном Сушко (до війни був професійним дідом Морозом та ведучим на весіллях)».

В якості запобіжного заходу на територіях Михайлівської та Роздольської громад запроваджено заборону на продаж  алкоголю (у тому числі пива) російським військовим.

Щодня Сhas News відбирає для вас найважливіші новини. Приєднуйтесь до нас у Facebook та Telegram, щоб нічого не пропустити.

Житель Чернігівщини розповів, як окупанти катували і страчували мирних жителів (відео)