Окупанти завдали чергового масованого удару по Україні: які наслідки атаки

У ніч на 24 березня росіяни знову масовано обстріляли Україну. Окупанти запустили ударні дрони та крилаті ракети з 14 бортів Ту-95МС.

Про це повідомили у Повітряних силах.

У Києві зафіксовано падіння уламків у лісовому масиві Деснянського району, в Шевченківському — на території паркової зони і житлової забудови, там пошкоджений фасад багатоповерхівки. Інформації щодо постраждалих немає. Силам ППО вдалося знищити у районі столиці близько десятка російських ракет.

По Львівщині росіяни випустили 20 ракет і 7 ударними дронів, розповів мер Садовий. Окупанти цілили в об’єкти критичної інфраструктури. На місці виникла пожежа, там працюють вогнеборці. Даних про постраждалих не надходило. У Львові прильотів не зафіксували.

У Кривому Розі на Дніпропетровщині через падіння уламків пошкоджені тепломережі і лінія електропередач. Унаслідок перепаду напруги у місті відключені декілька котелень — без тепла 6 лікарень, понад півтори сотні навчальних закладів та ще 3 тис. будинків, де загалом мешкають 76 тис людей. В одній з лікарень були перебої з електропостачанням, його відновили. Аварійно-відновлювальні бригади працюють.

Також ворог цілив по критичній інфраструктурі на Нікопольщині. Уламки збитого безпілотника пошкодили енергообʼєкт, без світла понад 3 тис абонентів у Нікополі та більш ніж 6,4 тис у районі. Електропостачання вже відновили.

Щодня Сhas News відбирає для вас найважливіші новини. Приєднуйтесь до нас у Facebook та Telegram, щоб нічого не пропустити.