Окупанти завезли масовку до Мелітополя, щоб створити картинку для росЗМІ

Після оголошення про проведення «референдуму» росіяни завезли до Мелітополя 700 людей, щоб створити картинку для пропагандистських ЗМІ.

Охочих відвідати захід серед місцевого населення назбирати не вдалося, повідомив мер міста Іван Федоров.

«Щоб хоч якось вислужитись перед кремлівським старшим братом колаборанти вирішили зняти чергову пропагандистську картинку для росЗМІ. Завезли до Мелітополя масовку з інших тимчасово окупованих територій Запорізької області — 700 людей, адже навіть стільки не можуть набрати серед місцевого населення. І провели форум у міському Палаці культури», — написав Федоров.

За його словами, колаборант євген балицький, який організував «подію», раніше на місцевих виборах не набрав і 10%. Тому окупанти розуміють, що їхні плани на проведення псевдореферендуму на грані провалу.

«Спочатку він сам вигадав собі посаду, тепер сам «вершить долю» тимчасово окупованих територій, підписуючи незрозумілі «накази» про відчайдушне бажання приєднатись до рф. Які плани з’являться в голові цього психічно хворого місцевого царька — поплічника кремля завтра важко здогадатись. В будь-якому випадку його «накази» не мають юридичного значення», — зазначив мер Мелітополя.

Щодня Сhas News відбирає для вас найважливіші новини. Приєднуйтесь до нас у Facebook та Telegram, щоб нічого не пропустити.

На Херсонщині окупанти хочуть «купити» голоси учасників «референдуму»