Окупанти жорстоко стратили ще одного українського військовополоненого

Ввечері 11 квітня російські Telegram-канали почали поширювати відео страти українського військового, якому окупанти відрізали голову.

Судячи з оприлюднених кадрів, на момент вбивства український воїн був іще живий. Окупанти коментували страту словами «Работаем, братья», «Ломай позвоночник, что никогда бошку не резал, н***й». Голову українського захисника демонструють на камеру та говорять, що її треба відправити командиру закатованого.

На відео також можна побачили зелене листя, яке свідчить, що запис, найімовірніше, зробили влітку минулого року. На появу відео зі стратою відреагував керівник офісу президента України Андрій Єрмак.

«За все буде відповідь і відповідальність», — написав він.

Тим часом у CNN повідомили про ще одне відео, яке могли зняти зовсім нещодавно та розмістили в соцмережах 8 квітня. На ньому видно обезголовлені тіла двох українських солдатів, що лежать на землі, у загиблих також відрубані руки. У соцмережах росіяни повідомляють, що відео зняли біля Бахмута.

Нагадаємо, у березні стало відомо про факт розстрілу беззбройного українського воїна за слова «Слава Україні».

Щодня Сhas News відбирає для вас найважливіші новини. Приєднуйтесь до нас у Facebook та Telegram, щоб нічого не пропустити.

З російського полону повернули ще 100 українців (фото, відео)