Олена Зеленська: Востаннє бачила чоловіка 24 лютого. Він розцілував нас і пішов на роботу
Фото: Vogue

Олена Зеленська востаннє бачилася зі своїм чоловіком, президентом Володимиром Зеленським, в перший день російського вторгнення.

Про це вона розповіла в інтерв'ю Good Morning Britain.

«Ми бачилися 24 лютого, рано-вранці, коли на нас напала Росія. Чоловік та тато розцілував нас і пішов на роботу. З того часу він живе там. З того часу спілкуємося лише телефоном», — зізналася Зеленська.

Дружина президента також зізналася, що час від часу плаче, відчуває горе і гнів.

«Як будь-яка нормальна людина, я плачу. Я відчуваю горе. Я відчуваю гнів. Я думаю, що всі навколо мене відчувають те саме — а що ще ви можете відчувати, коли бачите вбиту людину біля власного будинку? Дитину на могилі матері у власному дворі? Розстріляну машину з написом „не стріляйте, діти“? А знаєте, що страшно, крім цих фактів російських звірств? Дуже страшно звикнути. Трагедій уже стільки, що вони намагаються стати буденністю, як для тих маріупольців, яким доводиться ходити за водою повз трупи сусідів», — розповіла Зеленська.

Вона також додала, що вірить в Збройні сили України та нашу перемогу.

«У наших соцмережах є прислів'я «Вірю в Збройні сили України. Так що я вірю в Збройні сили та українців, кожний з яких робить свою справу на своєму місці — рятує, піднімає економіку, відбудовує, розміновує... І я буду вірити в кінець війни, коли останній російський солдат покине Україну», — наголосила дружина президента.

Щодня Сhas News відбирає для вас найважливіші новини. Приєднуйтесь до нас у Facebook та Telegram, щоб нічого не пропустити.

Росія використовує депортованих дітей для власної пропаганди — РНБО