Операція, яку не помітили. Лукашенко вигадав навалу «диверсантів» на Білорусь

Самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко заявив, що на білоруському кордоні начебто затримали «диверсантів», серед яких були українці та білоруси. При цьому він каже, що операцію з їх затримання провели так, що ніхто не помітив.

Про це повідомляє видання «Зеркало».

Лукашенко заявив, що 16 лютого нібито на кордоні з Україною затримали декілька диверсантів, які «по болотам переповзали» кордон і «перекидали вибухівку». 

«Щойно закінчилася контртерористична операція, яку ви не помітили. Це добре. Це не ваша справа. Ви маєте спокійно робити свою роботу. Щойно чекістсько-військова операція завершилася. Затримано всіх диверсантів. А серед них і білоруси. І це майже двічі-тричі на тиждень», — сказав він.

Також Лукашенко заявив, що йому показали якусь «цитату переговорів» неназваних людей із «окремими особами на Заході». Він стверджує, що у разі програшу росії у війні проти України Білорусь «пошматують» і частину нібито віддадуть Польщі.

Нагадаємо, 15 лютого у Лельчицькому районі Гомельської області Білорусі запроваджували режим контртерористичної операції. Цей регіон межує з Україною.

Щодня Сhas News відбирає для вас найважливіші новини. Приєднуйтесь до нас у Facebook та Telegram, щоб нічого не пропустити.

Медведєв заявив, що існування України завжди буде приводом для нападу росіян