Орли, золото та колони. Команда Навального опублікувала фотографії «палацу Путіна» (фото, відео)

Команда російського опозиціонера Олексія Навального у річницю публікації відео про «палац Путіна». У ньому вони показали кількасот реальних фотографій, зроблених усередині резиденції в Геленджику.

«Сюрприз, Путін набагато гірший, ніж ми навіть уявляли. Якщо вам здавалося, що у фільмі ми з інтер'єрами перегнули, перебільшили та прикрасили, ви дуже помилялися. Життя, як це буває, перевершило будь-які наші очікування», — заявили розслідувачі.

Дослідники стверджують, що півтисячі фото їм «прислали з будівництва», проте вони не пояснили, чим перевіряли їхню справжність.

Як виявилося, припущення Фонду боротьби з корупцією (ФБКне сильно відрізнялися від того, як палац президента РФ виглядає зсередини насправді, а деякі навіть «недооцінили» розкіш секретної резиденції Путіна.

«Якщо вам здавалося, що у фільмі ми з інтер'єрами перегнули, перебільшили та прикрасили, ви дуже помилялися. Життя, як це буває, перевершило будь-які наші очікування», — йдеться у матеріалі.

Зокрема, басейн Путіна виявився ще шикарнішим, ніж змодельований дизайнерами для розслідування ФБК.

Крім того, підтвердилася інформація про власний театр і кальянну із зоною для стриптизу.

«Палац Путіна»: що відомо про розслідування Навального

19 січня 2021 року Фонд боротьби з корупцією російського опозиціонера Олексія Навального опублікував розслідування під назвою «Палац для Путіна. Історія найбільшого хабара». В ньому йшлося про величезний палац президента Володимира Путіна під Геленджиком.

Розслідувачі стверджували, що резиденцію площею 68 га на мисі Ідокопас побудували у 2010 році, а її вартість сягає близько $1 млрд. 

За даними ФБК, зведення палацу спонсорувалося коштом офшору, куди «жертвували» гроші наближені до Путіна бізнесмени.

Дмитро Пєсков, прес-секретар президента Росії назвав фільм про резиденцію Путіна «нісенітницею», а Навального — «шахраєм», закликавши росіян не підтримувати його грошима.

Щодня Сhas News відбирає для вас найважливіші новини та публікує дивовижні історії. Приєднуйтесь до нас у Facebook та Telegram, щоб нічого не пропустити. 

«Терміни сидіння Путіна у Кремлі та Навального у в'язниці збігаються», — Геннадій Гудков