ОТП Банк, Україна запустив благодійний проєкт для допомоги лікарням, дитбудинкам та внутрішнім переселенцям
OTP Банк

ОТП Банк, Україна запустив благодійний проєкт «OTP Bank Helps Ukraine», спрямований на збір пожертв для нагальних потреб країни під час воєнного стану.

Проєкт розробили у співпраці з благодійним фондом «Благомай» та провайдером платіжних послуг iPay.ua.

Волонтери з ОТП Банку обиратимуть проєкти, що потребують фінансової підтримки з боку благодійників, за такими напрямами:

  • нагальні потреби шпиталів і лікарень,
  • підтримка дитячих будинків,
  • допомога внутрішнім переселенцям.

Запити можна надсилати онлайн через форму на сайті «OTP Bank Helps Ukraine». Обрані проєкти опублікують на сайті, де можна буде одразу переказати гроші у будь-якій валюті у декілька кліків.

OTP Group представлена в 11 країнах, в її установах працюють понад 37,5 тис. працівників. Щоденно банки групи надають послуги близько 16 млн клієнтів.

ОТП Банк, Україна популяризуватиме благодійний сайт «OTP Bank Helps Ukraine» серед банків OTP Group в інших країнах Європи. Тому очікується, що основними надавачами благодійної допомоги будуть саме працівники цих фінансових установ, хоча долучитися до збору пожертв зможуть усі охочі.

«ОТП Банк в Україні робить свій важливий внесок у нашу спільну перемогу: ми переказували кошти на потреби ЗСУ, передали автомобілі на фронт, закупили медичне обладнання для клініки у Краматорську. На цей час загальна сума, витрачена на допомогу, складає приблизно 75 мільйонів гривень. Утім, ми як частина міжнародної групи  хочемо зробити більше та допомогти нашій країні разом із колегами з інших банків групи якомога швидше зупинити військову агресію та повернутися до мирного життя», — наголосив Володимир Мудрий, голова правління ОТП Банку.