Отруєння або раптова хвороба. Розвідка заявляє, що частина російських еліт хоче усунути путіна
Getty Images

Головне управління розвідки повідомляє, що в російській бізнесово-політичній еліті ростуть опозиційні настрої.

ГУР стверджує, що група впливових осіб розглядає можливість якнайшвидшого відсторонення володимира путіна від влади та відновлення економічних зв'язків із Заходом.

Частина еліт у якості наступника російського президента розглядає Олександра Бортникова, який є директором ФСБ. Розвідка пише, що останнім часом він потрапив у немилість з боку путіна через фатальні прорахунки у війні проти України.

«Відомо, що Бортников та деякі інші впливові представники російської еліти розглядають різні варіанти відсторонення путіна від влади. Зокрема не виключається отруєння, раптова хвороба або інша «випадковість», — зазначають в ГУР.

У розвідці припускають, що нещодавній «злив» Україні розташування чеченських підрозділів на півночі Києва може бути пов'язаний із цими процесами. Можливо, так ФСБ намагається послабити вплив Кадирова або хоче завчасно налагодити відносини з українською владою.

Щодня Сhas News відбирає для вас найважливіші новини. Приєднуйтесь до нас у Facebook та Telegram, щоб нічого не пропустити.

Розвідка опублікувала дані росіян, які бомблять українські міста