Пара з Харкова, яка скувала себе ланцюгом, оголосила про кінець стосунків

Пара з Харкова Олександр Кудлай та Вікторія Пустовітова, яка 14 лютого на День закоханих скувала себе ланцюгом, оголосила про розрив.

Про це повідомив Олександр Кудлай у соцмережі.

«На наш превеликий жаль, ми припиняємо наші стосунки. Це все стало нашим минулим, до якого ми завжди будемо ставитися з повагою», — йдеться у повідомленні в Instagram.

17 червня ланцюг знімуть у присутності експерта «Книги рекордів України».

«Так, завтра зніматимуть у Києві. Завтра всю інформацію будемо надавати. Як одягали, так із експертом і будуть знімати. Так чи інакше, у них є рекорд за всіма параметрами. Рекорд України. Вони можуть і на світовий претендувати, але про це ми скажемо пізніше», — сказала Лана Вєтрова, представниця організації «Книга рекордів України». 

Експеримент «Ланцюг кохання»

Станом на 16 червня пара провела з ланцюгом більше чотирьох місяців.

Саша та Віка скували свої руки 14 лютого на знак того, що хочуть ніколи не розлучатися, і вирішили встановити рекорд: три місяці постійно разом.

Перформанс пари з Харкова зафіксували представники Книги рекордів України. «Ланцюг любові» зварили і опломбували (щоб пара потайки його не зняла).

Однак, коли минув обіцяний тримісячний термін, вони оголосили, що ланцюг ще не зніматимуть, а пізніше виставлять його на аукціон.

Третину грошей вони планували віддати на благодійність, а решту — залишити собі.

Стартова ціна їх ланцюга на аукціоні мала складати $3 млн.

Увесь це час пара вела блог в Інстаграмі, де показувала хроніку свого експерименту.

Меган Маркл і не снилося. Секс-рабство та інші скандали у королівських родинах