«Пасажири наздогнали втікача»: поліція Чернівців — про відео затримання військовими цивільного

У мережі опублікували відео силового затримання співробітниками ТЦК чоловіка у Чернівцях. На ньому видно, які люди у військовій формі заносять за руки і ноги цивільного в мікроавтобус, а поряд стоять двоє поліцейських.

Інцидент вже прокоментували у патрульній поліції Чернівецької області і заявили, що не мають до нього жодного відношення.

Поліцейські повідомили, що близько 12:00 зупинили за перевищення швидкості автомобіль Mercedes і «під час розгляду справи про адміністративне правопорушення з автомобіля вибіг чоловік, якого ж одразу наздогнали пасажири». Про якусь реакцію патрульних на ці дії пресслужба не повідомила.

https://t.me/chasnews/26995

Водночас в обласному військкоматі підтвердили, що на відео дійсно зафіксовані військовослужбовці ТЦК.

«Обставини інциденту, який стався між цивільним громадянином та військовослужбовцями ТЦК та СП, які здійснювали оповіщення, з’ясовуються. За даним фактом призначена службова перевірка. Діям військовослужбовців буде надана відповідна оцінка», — повідомили місцевому виданню molbuk.ua у пресслужбі обласного ТЦК та СП.

Щодня Сhas News відбирає для вас найважливіші новини. Приєднуйтесь до нас у Facebook та Telegram, щоб нічого не пропустити.

Проти львівського волонтера Кирила Тарана відкрили справу за ухилення від призову