Першу партію серійних електричних кросоверів Lyriq від Cadillac після старту попереднього замовлення розкупили за 19 хвилин

З 18 сентрября компанія Cadillac відкрила передзамовлення на свою найцікавішу новинку — електричні кросовер Lyriq. Це перший серійний електромобіль марки. Менш ніж за 19 хвилин всі доступні машини у виконанні Debut Edition були зарезервовані покупцями.

Про це повідомляється на офіційному сайті Cadillac.

Сума депозиту для бронювання склала всього $100, а сам він може бути поверненим у разі скасування замовлення.

Тому недивно, що вся «вітальна» партія Debut Edition була розібрана так швидко.

Компанія не розголошує кількість кросоверів, які були доступні для замовлення, але зазвичай в таких випадках «привітальна» версія має тираж від 1,5 до 5 тис. машин.

Що відомо про нову модель Cadillaq Lyriq

Електромобіль був представлений у квітні 2021 року. Силова установка складається з єдиного електромотора, встановленого на задній осі, який розвиває 340 к.с. і 440 Нм. Пізніше обіцяна повнопривідна весрія з двома електромоторами.

Люксовий електричний позашляховик має довжину 5 м і комлектується батареєю ємністю 100 кВт*год, що забезпечує до 480 км на одній зарядці. Бортовий зарядний пристрій має потужність 19,2 кВт. Підтримується зарядка постійним струмом від терміналів потужністю до 190 кВт.

Ціна на Cadillaq Lyriq у виконанні Debut Edition стартує з $58795.

Раніше Chas News повідомляв, що з 2030 року в Україні планують заборонити ввезення дизельних і бензинових авто.

Xiaomi зареєструвала компанію з виробництва електромобілів та найняла 300 працівників