Philip Morris зупиняє інвестиції та скорочує виробництво у Російській Федерації
Getty Images

Одна з чотирьох транснаціональних тютюнових компаній Philip Morris заявила про призупинення запланованих інвестицій в РФ та скорочення виробництва на тлі збоїв у постачанні та «змін в нормативно-правовій базі».

Про це повідомили у пресслужбі компанії.

«Ми з шоком спостерігаємо за війною в Україні та рішуче засуджуємо насильство. Ми солідарні з невинними жінками, чоловіками та дітьми, які зараз страждають», — заявив Яцек Ольчак, головний виконавчий директор компанії.

Він додав, що у пріоритеті Philip Morris зараз є безпека більш ніж 1 тис. її співробітників в Україні. Компанія планує допомогти евакуюватися 800 людям та надати екстрену допомогу тим працівникам, які зилишилися в державі. Philip Morris заявляє, що продовжує виплачувати українцям зарплату, але нараховуватиме її й співробітникам у Росії.

Компанія вробляє такі популярні марки сигарет, як Marlboro, L&M, Philip Morris, Chesterfield, Bond Street, Lark, Parliament.

Щодня Сhas News відбирає для вас найважливіші новини та публікує дивовижні історії. Приєднуйтесь до нас у Facebook та Telegram, щоб нічого не пропустити.

Один з найбільших виробників сигарет Imperial Tobacco призупиняє всі продажі в Росії