«Підготуйтесь до тривалої відсутності електрики». Жителів Київщини попередили про масштабні проблеми зі світлом

Через масовані обстріли в області є пошкодження енергетичної інфраструктури. Без світла залишилася частина Київського регіону. 

Повідомляє Олексій Кулеба, голова Київської ОВА.

«Також в регіоні вводяться екстрені відключення електроенергії! Підготуйтесь до тривалої відсутності електрики. Попередньо є один потерпілий, інформацію уточнюємо. Також є руйнування приватних будівель», — зазначає Кулеба. 

Нагадаємо, що через масовані обстріли критичної інфраструктури вводяться екстрені відключення електроенергії. Про це повідомив заступник голови ОВА Кирило Тимошенко.

«Російські терористи вчергове нанесли масований удар по об'єктах енергосистеми низки областей України. Частину ракет вдалося збити ППО, частина ж влучила в ціль. Служби працюють над ліквідацією наслідків», — повідомив він.

Про екстрені аварійні відключення електроенергії попереджає і київська енергетична компанія YASNO. Мер столиці Віталій Кличко повідомив, що внаслідок ракетної атаки пошкоджено енергооб’єкт, що живить близько 350 тисяч квартир. Аварійні служби працюють над відновлення електропостачання. 

Київводоканал також проінформував, що у зв'язку з аварійною ситуацією можливі перебої у роботі водопровідних насосних станцій, через що може бути відсутнє водопостачання у місті.

Щодня Сhas News відбирає для вас найважливіші новини. Приєднуйтесь до нас у Facebook та Telegram, щоб нічого не пропустити 

Сили ППО збили 44 з понад півсотні крилатих ракет окупантів