«Підтримка США буде серйозною». Колишній представник Держдепу США запевняє, що політика Байдена буде прихильною щодо України
usukraine.org

Незалежно від того, як складатимуться найближчим часом відносини Москви та Вашингтона, Україна матиме широку підтримку в США. Про це сказав Курт Волкер, колишній спецпредставник Держдепу з питань України в інтерв'ю журналу НВ.

Волкер запевнив, що Україну підтримують у США «і демократи, і республіканці, Білий дім і Сенат, нинішня адміністрація і попередня адміністрація».

Колишній посадовець нагадав, що в роки президентства Дональда Трампа Білий дім посилив санкції проти РФ, надав Україні озброєння. А ще — висилав з країни співробітників російських спецслужб і російських дипломатів.

Думаю, нинішня президентська адміністрація рухатиметься в тому ж напрямку. Вони продовжать вводити санкції проти Росії та підтримувати Україну, всіляко відбиватимуть російську дезінформацію і пропаганду. Ми вже бачимо нові санкції, запроваджені адміністрацією Байдена проти Росії через отруєння Навального

Водночас він вважає, що «нас всіх чекають складні часи».

«Сьогодні ми спостерігаємо зростання військової агресії на Донбасі, і ми бачимо, що Росія намагається створити там найвищий рівень напруження, але підтримка США залишатиметься серйозною», — запевнив колишній спецпредставник Держдепу з питань України.

Кулеба чекає «рок-н-ролу» у відносинах між Україною та США