Підземні паркінги Москви готують під бомбосховища — ЗМІ

У росії підземні паркінги Москви почали обладнувати під бомбосховища.

У приміщеннях підготують спальні місця, обігрівачі та аптечки, пише російське видання «Важные истории».

Такі оголошення з’явились на дверях будинків московського ТВЖ «Атом». Зазначають, що рішення про обладнання укриттів мерія Москви ухвалила 11 жовтня.

Мешканців поросили звільнити паркування від автомобілів для підготовки «до відповідності з прямим призначенням об’єкту цивільної оборони». Після цього вхід до приміщення закриють, а автомобілі евакуюють на платні стоянки.

«Викликали голову товариства власників житла в опорний пункт поліції та сказали, що є розпорядження про перевірку всіх бомбосховищ. Вони всі перевіряють та готують якусь зону, ставлять лавки і так далі», — розповів мешканець одного з будинків столиці рф.

Інший співрозмовник видання також зазначив, що голова товариства у чаті будинку розповів, що на паркінг «завезуть нари, аптечки та обігрівачі».

У Зеленського вважають, що підготовка бомбосховищ у російській столиці свідчить про процес демонтажу путінського режиму. Подоляк назвав інші фактори, які свідчать про повалення «путінського авторитаризму» у рф.

Щодня Сhas News відбирає для вас найважливіші новини. Приєднуйтесь до нас у Facebook та Telegram, щоб нічого не пропустити.

У Москві почалися масові арешти військових — ГУР