Pink Floyd випустив перший трек за 28 років і він присвячений українцям (відео)

Легендарний британський рок-гурт Pink Floyd випустив перший трек з 1994 року, щоб підтримати українців.

Як повідомляє Metro, трек записали минулого тижня. Пісня містить також вокал українського музиканта Андрія Хливнюка, взятого з кліпу, який він опублікував у Інстаграмі. У ньому Хливнюк співає пісню «Ой у лузі червона калина» на Софійській площі в Києві.

«Ми, як і багато хто з них (українців — Прим. ред.), відчуваємо лють і розчарування цього підлого акту вторгнення проти незалежної, мирної демократичної країни. Багато людей були вбиті однією з найбільших держав світу», — зазначив гітарист і вокаліст Pink Floyd Девід Гілмор, який має невістку з України.

Гілмор розповів, що нещодавно дізнався про рішення Хливнюка скасувати турне з гуртом «Бумбокс» по Америці та вступити до лав територіальної оборони. Потім гітарист побачив відео співу українця на Софійській площі та запропонував йому разом випустити трек.

Пісня отримала назву Hey Hey Rise Up («Гей, гей, вставай!»). Усі кошти від продажів підуть на гуманітарну допомогу для України. 

Щодня Сhas News відбирає для вас найважливіші новини. Приєднуйтесь до нас у Facebook та Telegram, щоб нічого не пропустити.

Слава Україні. Культовий гурт Bon Jovi підтримав Україну (відео)