Після того, що зробили росіяни, проросійським партіям не місце у Харкові та в Україні — Терехов

Мер Харкова Ігор Терехов заявив, що позитивно ставиться до ініціативи заборонити проросійські партії в Україні.

Про це він розповів в інтерв’ю ZN.UA.

«ОПЗЖ саморозпустилася, двоє людей не вийшло, але це ж не фракція — з двох людей. Я вважаю це правильним рішенням. Після того, що накоїли російські агресори, проросійським партіям не місце в Харкові і взагалі в Україні», — сказав Терехов.

Втім, за його словами, депутати від проросійських партій проявили себе по-різному. Але наголосив, що «після нашої перемоги ми дамо оцінку кожному депутатові — що він робив, як, і де був».

«Хтось із цих депутатів під час активних бойових дій у Харкові вичікував, хтось якось допомагав. По-різному кожен депутат себе проявив. Наприклад, один із тих, хто був у «Партії Шарія» і кого ми всі вважали дуже проросійським, узяв зброю до рук і воює за Україну. Його теж не було на останньому засіданні. Він гідний поваги. Дехто записався в а ля волонтери, але це все для замилювання очей, двома чи трьома палками ковбаси репутацію не зміниш. Людей не обдуриш. Дамо оцінку кожному», — розповів харківський мер.

Щодня Сhas News відбирає для вас найважливіші новини. Приєднуйтесь до нас у Facebook та Telegram, щоб нічого не пропустити.