Північна Македонія відправила в Україну радянські танки Т-72 (відео)

У четвер, 28 липня, колона радянських танків Т-72 вирушила з Північної Македонії в Україну. Це підтвердили в Міноборони держави, повідомляє PTC.

У міністерстві зазначили, що це танки «третього покоління» з батальйону, який згодом розформують. Скільки машин передали Києву, Македонія не уточнює. Відомо, що в армії країни є 31 танк такого типу.

Міноборони пояснило рішення безкоштовної передачі техніки тим, що через кілька років вона стане неконкурентноздатною та буде заміщена іншим озброєнням.

 

Північна Македонія підтвердила передачу танків Т-72 Україні. Інформація та відео узяті з загальних джеред #новини #Україна #війна #політика #ПівнічнаМакедонія #ЗСУ

Posted by Джак Веллат on Friday, July 29, 2022

Президент Північної Македонії тим часом звинуватив росію у фінансуванні деяких політичних утворень та втручанні у внутрішні справи держави. З початку повномасштабного вторгнення росії в Україну македонці вислали близько 10 дипломатів рф.

Нещодавно з'явилася інформація, що Польща передала українській армії партію своїх основних бойових танків PT-91 Twardy. Кількість отриманих машин не називають.

Щодня Сhas News відбирає для вас найважливіші новини. Приєднуйтесь до нас у Facebook та Telegram, щоб нічого не пропустити.

Фірма-виробник безкоштовно передасть Україні Bayraktar TB2, на який зібрали кошти поляки