«По-перше, це — красиво»: як артилерія знищила колону російських «Ураганів» (відео)

Українська артилерія в Донецькій області знищила колону з шести РСЗВ «Ураган». Її точно навели на ціль розвідники Сил спецоперацій ЗСУ, які і виявили ворожу техніку.

Про це повідомило Командування ССО ЗСУ.

Знищена колона також налічувала транспортно-заряджаючі машини, бензовози, вантажівки, машини управління вогнем, БТР та БМП.

«По-перше, це — красиво. Але, насамперед — необхідно. [...] Вдало навівши артилерію, воїни ССО корегували вогонь українських гармат, поки ті розносили ворожу техніку на шмаття», — прокоментували у Командуванні ССО відео зі знищеною російською технікою.

 
Красиво і необхідно - знищення РСЗВ окупантів

"По-перше, це - красиво. Але, насамперед - необхідно". Не секрет, що артилерія противника має перевагу над нашою. Відтак, вона завжди є пріоритетною ціллю українських воїнів. І особливо, коли мова йде про системи великого калібру. Розвідники ССО України на Донеччині виявили колону ворога, що налічувала 6 РСЗВ "Ураган", транспортно-заряджаючі машини, бензовози, вантажівки, машини управління вогнем, БТР та БМП. Вдало навівши артилерію, воїни ССО корегували вогонь українських гармат, поки ті розносили ворожу техніку на шмаття. 3-й окремий полк СпП імені князя Святослава Хороброго

Posted by Командування Сил спеціальних операцій ЗС України on Saturday, June 25, 2022

Щодня Сhas News відбирає для вас найважливіші новини. Приєднуйтесь до нас у Facebook та Telegram, щоб нічого не пропустити.

Росія обстріляла ракетами обʼєкти цивільної інфраструктури на Рівненщині