Побиття у тернопільському військкоматі. ДБР повідомило про підозру двом працівникам
ДБР

ДБР повідомило про підозру командиру та солдату-гранатометнику відділу охорони тернопільського військкомату через інцидент із побиттям військовозобов'язаних.

Слідчі з'ясували, що у 6 жовтня у Тернополі солдат-гранатометник з іншими військовослужбовцями зупинили місцевого мешканця для перевірки документів. Побачивиши, що місцем народження чоловіка є Мурманськ (рф), працівники військкомату запропонували громадянину поїхати з ними.

Чоловік відмовився, після чого його силоміць заштовхали до автомобіля та доправили до приміщення ТЦК. Згодом затриманого та ще одного мобілізованого військові побили у приміщенні військкомату.

Перед побиттям у потерпілих та чергового у ТЦК стався конфлікт. Свідки стверджують, що чоловіки були у стані алкогольного сп’яніння, намагалися побити чергового та забрати у нього зброю. 

11 жовтня командиру відділу охорони та солдату гранатометнику повідомили про підозру у катуванні (ч. 2 ст. 127 КК України). Солдату-гранатометнику також повдіомили про підозру у незаконному позбавлені волі людини, що супроводжувалося заподіянням фізичних страждань (ч. 2 ст. 146 КК України).

Щодня Сhas News відбирає для вас найважливіші новини. Приєднуйтесь до нас у Facebook та Telegram, щоб нічого не пропустити.

З'явилось відео побиття чоловіка у Чернівецькому військкоматі: що кажуть ДБР та ТЦК