Подоляк сумнівається, що рф погодиться міняти Медведчука на маріупольців

Радник глави ОП Михайло Подоляк має сумнів, що москва погодиться обміняти заарештованого нардепа Віктора Медведчука на мешканців та захисників Маріуполя.

Про це він заявив виданню «Інтерфакс».

За словами представника ОП, це був єдиний вихід для Медведчука.

«Об'єктивно кажучи, Медведчуку, звісно, немає жодного місця в нинішній Україні. По суті, він — чи не ключова частина того огидного політико-інформаційного явища, яке сприяло формуванню у росіян несамовитої ненависті до нас. Тому, виходячи з почуття самозбереження, він спробував запропонувати єдиний можливий для себе вихід — обміняти себе на справді важливих для нас героїв Маріуполя. І захисників, і мирних, що залишилися там», — сказав Подоляк.

Але він вважає, що росія не підтримає ініціативу кума путіна.

«Для нас важливо витягнути всіх своїх громадян, усіх своїх маріупольців із варварських, кривавих рук російської армії. Втім, сумніваюся, що самі росіяни, які просто впиваються кров'ю маріупольців та азовців, захочуть повернутися на якийсь час у людський образ і всерйоз підтримати ініціативу Медведчука», — заявив Подоляк.

Щодня Сhas News відбирає для вас найважливіші новини. Приєднуйтесь до нас у Facebook та Telegram, щоб нічого не пропустити.

Медведчука відправили під арешт без права внесення застави