«Погляд з Банкової». Мендель запускає власне шоу на телебаченні
Getty Images

Прессекретар президента України Юлія Мендель вестиме щотижневу програму на держтелеканалі «Дом». Її транслюватимуть на окупованих Росією територіях України.

Про це розповіла пресслужба телеканалу у Facebook.

«На цьому тижні на Телеканал Дом і UATV російською стартує щотижневе ТВ-шоу «Погляд з Банкової з Юлією Мендель». Це авторський проект прес-секретаря президента України», — йдеться у повідомленні.

 

📺 У нас премьера! На этой неделе на Телеканал Дом и UATV на русском стартует еженедельное ТВ-шоу "Взгляд с Банковой с...

Posted by Телеканал Дом on Monday, March 15, 2021

15 березня о 19:30 вийде пілотний випуск шоу, каже Мендель у Facebook.

«Не втомлюємося говорити з вами. А особливо — з українцями, котрі опинилися за контактною лінією на Донбасі та в Криму. Сьогодні, о 19:30 для підписників Телеканал Дом у YouTube — пілотний випуск про дезінформацію та соціальні послуги для українців по обидва боки контактної лінії», — написала речниця гаранта.

 

Не втомлюємося говорити з вами. А особливо – з українцями, котрі опинилися за контактною лінією на Донбасі та в Криму....

Posted by Iuliia Mendel on Monday, March 15, 2021

Мендель коментуватиме актуальні події і ділитиметься «своїми висновками про те, що відбувається», робитиме «прогнози спеціально для аудиторій, які проживають на тимчасово окупованих територіях Криму і Донбасу», повідомив канал.

1 березня держтелеканал «Дом» почав супутникове мовлення на окуповані Росією території України. В YouTube та на сайті телеканалу можна подивитися онлайн-трансляція ефіру.

Напередодні Мендель розповіла, як двома твітами зменшила інфляцію в Україні. 

«Подивимось». Мендель прокоментувала ймовірні санкції України проти Коломойського