Погода на Великдень 2024: синоптики дали детальний прогноз на травень

За попереднім прогнозом синоптиків, травень потішить українців теплом. Місцями буде хмарно з дощами. 

На Великдень, який цьогоріч святкуватимуть 5 травня очікується суха, сонячна погода, з денною температурою +20 градусів і нічною +10.

Прогноз погоди на травень

Середня місячна температура повітря характерна для травня становить 13—17 °C, проте цього року в останній місяць весни в Україні переважатимуть більш високі температури.

В першій декаді місяці в Україні очікується сім днів з мінливою хмарністю, один сонячний ясний і два хмарних дні. Нічна температура повітря в ці дні буде +9+11 градусів, денна +18+21 градус.

У другій декаді місяця буде шість днів з мінливою хмарністю, в один з них можливі опади. Також вони можливі протягом хмарних днів, яких буде чотири. Нічна температура повітря в ці дні +10+13 градусів, денна +18+23 градуси.

У третій декаді місяця спостерігатиметься підвищення температури повітря. Очікується п’ять днів з мінливою хмарністю, два з них можуть бути з опадами. З шести хмарних днів, з опадами очікується лише один. Нічна температура в ці дні +12+15 градусів, денна +21+24 градуси.

Погода на Великдень 2024

Щодня Сhas News відбирає для вас найважливіші новини. Приєднуйтесь до нас у Facebook та Telegram, щоб нічого не пропустити.

Великдень у 2024 році: дата, традиції і заборони свята